Aparat incarcare freon

Incarcare Freon

Promotie - 150 Lei


Verificare instalatie climatizare

Incarcare freon auto

Completare ulei

Substanta contrast

Aparat profesional

Aparat freon aer conditionat

Miros neplacut ?
Tratament complet igienizare AC.

Aparat freon

Folosim un aparat profesional
TEXA KONFORT 670 EVOLUTION

Aparat freon masina

Sunati acum !
0766.597.505

Aparat Freon Auto

Service-ul nostru detine 4 aparate profesionale de ultima generatie de la TEXA (2 buc x TEXA KONFORT 760R si 2 buc x Texa Konfort 670 Evolution) - cel mai important producator de profil. Astfel timpul dvs. este pretios nu va fi pierdut stand la coada. Societatea noastra va ofera servicii de cea mai buna calitate atat prin utilizarea acestor aparate profesionale cat si prin folosirea celui mai bun tip de ulei si de freon R134A din Italia.

Aparatul folosit de service-ul nostru este de productie italiana si se numeste Texa Konfort 670 Evolution. Acest aparat de incarcare freon este cel mai complet si complex aparat profesional de incarcare freon auto. Texa Konfort 670 Evolution este un aparat full automat cu un cantar de mare precizie. Presiunea este controlata de o valva solenoida intr-un sistem complet automatizat.

freon auto

incarcare freon

freon


Foarte multe auturisme de generatie mai noua sunt echipate cu un sistem de aer conditionat care foloseseste compresoare electronice, ce permit un control mai bun al sistemului de climatizare al autoturismului in vederea limitarii consumului de combustibil si pentru asigurarea celui mai eficient mod de utilizare al acestuia.

freon aer conditionat

freon masina

incarcare freon auto


Aparatul Texa Konfort 670 Evolution de incarcare freon auto contine un modul test denumit VDC (Variable Displacement Compressor) care functioneaza ca o interfata pentru descoperirea posibelelor defectiuni electronice, permitand astfel o diagnoza completa si o eficienta maxima a sistemului de aer conditionat al autoturismului dvs.

TEXA KONFORT 670E este cel mai eficient model din seria 600. Toate instrumentele sunt gestionate complet automat, iar cantarirea foarte precisa este asigurata de trei cantare electronice de mare finete. Robinetii de joasa / inalta presiune sunt inlocuiti la acest model cu 2 electrovalve.

Texa freon

freon ieftin

freon masina


KONFORT 670E este dotat standard cu sonda de temperatura wireless care se amplaseaza in compartimentul pentru pasageri, traductori de presiune inalta si joasa si o imprimanta incorporata. Testarea si diagnoza sistemului A/C prin detectarea celor mai importanti parametri cum sunt: valorile de inalta si joasa presiune, temperatura ambientala si temperatura de ventilatie din interiorul autovehiculului sunt automat afisate si printate.

NOU: Aparat freon auto TEXA KONFORT 760R

Texa freon

freon ieftin

freon masina

Contact

Telefon: 031.4244612
0766.597.505
Email: maxalarm@yahoo.com
Adresa: Sos. Giurgiului 269A, Sector 4, Bucuresti

Suport Online

Suport online 

Program

Luni-Vineri 8:00 - 19:00
Sambata 8:30 - 15:00
Duminica Inchis

Sediu Max Alarm

Sediu MaxAlarm Space

Harta

Harta MaxAlarm Space

Igienizare

Igienizare Space

Modalitati de plata Space

Ce spun clientii nostri?

Am gasit la aceasta firma un aparat profesional pentru incarcare freon auto. Totul a decurs profesionist conform parerilor auzite despre ei si foarte rapid. Recomand!

- Mihai Ionescu -